Szentkői sörház

Fertőhomok Szentkői sörház

Vállalkozásunk a kisüzemi sörgyártással és ehhez szorosan kapcsolódó vendéglátással fog foglalkozni Fertőhomok központjában. Az épület megálmodása is már e két tevékenység összehangolásával történt.

Üzemünk egy részét kirakatba helyeztük, így a település fő utcájáról és a vendégterünkből is betekintést nyerhetnek az érdeklődők a sörfőzés rejtelmeibe, így a helyben nyújtott szolgáltatásaink egyedülálló fogyasztói élményekkel párosulnak.

Természetesen főzdetúrákat is indítunk, amelyek során az érdeklődők megismerkedhetnek a sörfőzési folyamatokkal, illetve a termékeinkkel sörkóstolók keretein belül. Beruházásunkkal a település elfeledett sörfőzői hagyományait, illetve az épület korábbi vendéglátói funkcióit szeretnénk életre kelteni.

Fertőhomoki disznóvágások alkalmával helyben készült, friss sört fogyasztottak, a helyszínül választott ingatlan pedig mindig is vendéglátásnak adott helyszínt. Hisszük, hogy a helyi hagyományok újraélesztésével, modern környezetben és korszerű technológiával készült termékeinkkel maradandó élményeket tudunk nyújtani vendégeinknek.

Nyitva tartás

Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Jegyárak

Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Térképen Múzeumhálózat tagjai